Ja rozebrałem panel w moim starym Pioneerku DEH-P3500MP chcąc przerobić podświetlenie z zielonego na czerwony, ale jak zobaczyłem parenaście malutkich diodek zwątpiłem, chyba musiałbym wcześniej ze dwie sety golnąć aby ręce się nie trzęsły :P
Łańcuchy śniegowe do O2 2009
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez golibrodaMoże to:
Oczywiście trzeba dobrać "wielkość" łańcucha do rozmiaru opon.*************
Tłumaczenia, kursy językowe i korepetycje j. angielski.
Rabat dla OCP
www.primusal.pl
[email protected]
Komentarz
-
-
Ja kupiłem to:
Jako autoryzowany partner marki Thule, oferujemy wysokiej jakości akcesoria samochodowe, w tym alkomaty, łańcuchy śniegowe itp. Prowadzimy także wypożyczalnię boksów dachowych. Zapraszamy!
Markowe, więc przynajmniej pewność, że nie pękną w nadkolu :P
Zakładałem je już, bez rewelacji, ale się daBLUELIGHT.PL
ledy, zestawy i palniki xenonowe D2S, H1, H4, H7 .... 4k,5k,6k,8k,10k,12k
Komentarz
-
-
Te co podałem i te powyżej sklep traktował na jednym poziomie. Tamte droże tylko dlatego, bo to thule. jedne i drugie maja odpowiednie certyfikaty.
Natomiast nie polecał tych najtańszych za 65 zet, choć podobne marketowe mam do innego samochodu i też się sprawdzały podczas jazdy. Sposób zakładania i konstrukacja takie same tylko materiał tych niemarkowych pewnie gorszy bo nie ze stali manganowej.
Komentarz
-
-
No bo użyciu trzeba je trochę oczyścić i zakonserwować - jak je zobaczyłem około miesiąc po pierwszym użyciu to je ostro popsikałem czymś w rodzaju WD40 ( z Lidla) na czas letniego odpoczynku w piwnicy.
Mam takie jak te w drugim poście( z poprzedniego auta) i w O II sprawdziły się dobrze :lol: 8) :lol: : niczego nie urwałem w , trakcja w dosyć głębokim śniegu była dobra.....
O II fl kombi elegance
Komentarz
-
Komentarz